Singstar

var inne hos mina kusiner nyss har sjungit singstar idag igen xD riktigt kul är det! typ hannah montana!  Kul kul.

Snart börkar dagens avsnitt av fångarna på fortet, det måste ses!

Hörs imorron efter eller innan träningen.

Tisdag

Det blev hollywood lockar på årets skolfoto, hade lite spex på det med. Resultatet får ni när det kommer, fick inte se hur det såg ut. Jag, Matilda och Elina tog även kompis kort, där fick vi va med och bestäma vilketvi ville ha, och det blev riktigt fint tyckte jag. Har annars inte gjort något idag, på eftermiddagen så lärde vi känna alla 1:or med hjälpa av lite lekar, sen fick vi sluta lite innan 2. sen hängde vi på stan typ.

Jag och min syster beställde lite kläder igår, köpte en skjorta, höstjacka, skor (kilklack) och en "bh". Hoppas allt passar bara. visar bild när det kommer, det skulle komma i mitten av september.

Fick det nya schemat idag:




Dålig kvalite xD men men

Beslutsångest

Har haft projektarbete i skolan idag, det gick faktist rikigt bra, jag, alexis och matilda har kommit på en grym ide. Eftersom vi inte är klara med make up kursen så hade vi det på eftermiddagen. Skolfofo imorron, bäst att göra sig ritigt snygg, eller iaf försöka för det är ju svårt xD haha

Har beslutsånget som fan! Hur jag ska ha håret imorron på skolfotot? hjälp mig.. 

Bild 1 hollywood lockar, bild 2 rakt, bild 3 S vågor?



Snälla hjälp mig

10 tips om hår


Här kommer 10 tips om hår! vill du veta mer så är det bara att fråga.

1: När du ska gå från ljus till mörk med hemma färg, så är mitt tips att gå till frisören. För att när du är blek blond så finns det inga pigment i håret. Med hemma färg finns det stor risk att håret kommer att skifta i grönt och det är inte så snyggt. Går man till frisören så förpigmenterer eller lägger i en liten klick rödfärg då slipper man att håret blir grönt.

2: Ska du bleka håret med hemma färg? strunta i värkningstiden. Många som bleker håret hemma tvattar ur det efter vad som står i pappret. men ist för att kolla på värkningstiden så skrapa bort lite blekning på en slinga och se hur håret ser ut. många tvättar ut det för tidigt och då blir resultatet gult. ha därför kvar blekningen till msn känner att det inte är gult. Tycker du ännu att det skiftar i gult? köp silvershampo.

3: Har du fägat brunt hår och har en utväxt? färg bara utväxten. Lägger du på färg på längderna och upprepar den prosesen flera gånger finns det risk att håret blir svart. man säger att håret blir prepararet. Därför ska du bara färga utväxten, känner du att håret känns dassigt, ta hellre en toning på längderna och permanent färg på utväxten.

4: Använd inte inpacking veranda gång du tvättar håret. Gör man det så tynger man ner håret och det blir tungt och svår stylat. Bättre resultat om du gör det en gång i veckan. 

5: Har du köpt ett löshår? tex clips? Måste du klippa det, annars ser det så kompakt ut. antingen gör du det själv eller frågar på en salong. det är svårt för mig att förklarar hur man klipper ur, men man "klipper så topparna blir tunnare"  om ni vill så kan jag visa, komentera till detta inlägg isf.

6: Vägarar du att klippa dig för du vill ha längre hår? Klipp dig ändå säger jag då. När topparna är slitna så går dom av och man får automatiskt kortare hår, därför är det bättre att klippa sig, det blir jämnare resutlat.

7: När du ska platta håret dra INTE snabba många drag med plattången. Ta heller några sakta drag. då slipper du att håret blir frissigt. för att göra håret ännu mer glansigt avsluta med glansdroppar.

8: ska du styla ett kort kill hår? ta lite vax i handflatan och gnugga med båda händerna så det blir varmt och inbte ligger i en klump, sedan kan du ta i det i håret. Gör du så slipper du stora äckliga vaxklumpar som är omöjliga att få bort.

9: Borsta ALDRIG håret när det är blött, håret är mycket skörare då och brister lättare. Red ut det med en bredtandad kam och hantera det försiktigt. 

10 tvättregler för långt hår:
 1. Tvätta inte håret dagligen. Schampo sliter på håret och din hårbotten kan börja överproducera olja, så den blir fetare.

2. Samla inte all hår mitt på huvudet till ett stort trassel när du schamponerar. Du får bara tovor som sedan måste redas ut. Låt håret hänga löst nedför ryggen. Ta lite schampo i handflatan, gnugga upp ett skum, och applicera på hårbotten. Schamponera längden sällan, det räcker med att schampot sköljs igenom längden.

3. Massera gärna hårbotten försiktigt. Om du har tjockt hår och har svårt att massera hårbotten vid tvätt, så gör det i torrt hår innan du tvättar.

4. Applicera balsam från öronen och nedåt. Balsam på hårbotten kan göra att håret blir fett tidigare eller bara ser fett ut. Var extra noga i topparna.

5. Använd inte för hett vatten, utan ljummet-varmt vatten. För varmt vatten kan irritera hårbotten och göra att du tappar mer hår vid tvätt.

6. Avsluta med att skölja håret (men inte hårbotten) med iskallt vatten för att få glans. Du kan fylla en flaska med vatten och 1-3 matskedar äppelcidervinäger och hälla lite över längden, skölj sedan noga (lukten försvinner när håret torkar). Båda dessa trick stänger hårstråna och gör håret blankt och mjukt.

7. Krama försiktigt ut lite vatten ur håret, vrid det inte. Gnugga inte håret med en handduk, du får bara tovor och det ruggar upp hårstråna. Dra försiktigt med en handduk uppifrån och ned. Stoppa gärna in håret i en hårhandduk en kort stund, så torkar det snabbare och du har det ur vägen när du torkar dig, klär dig och sminkar dig.

8. Red ut håret försiktigt med en bredtandad kam. Börja från topparna och arbeta dig uppåt. Använd fingrarna för att reda ut tovorna.

9. Låt håret självtorka. Om du absolut ska föna håret, sluta medan det är lite fuktigt och innan de blir helt torrt så sliter du mindre på håret. Håll även hårtorken en bra bit ifrån håret.

10. Gör en inpackning en gång i veckan. Om du har mycket långt hår eller slitet hår kan du göra det två gånger i veckan.



Godmorgon

Hello alla läsare!

Fick äntligen sovmorgon idag, till ca 11. Syster är på hundurställning idag iugen så jag sitter här hemma helt själv. fundrar på att ta en promanad lite senare för och få lite luft. har träning ikväll men är fortfarande förkyld och schemat böjar imorronså hoppar nog den ikväll med. så fort jag blir frisl ska jag fan ta tag i träningen.

Puss

Just nu

håller just nu på att grilla med min syster, grillspätt med grönsakerm kyckling och hallomi ost :D mums.




Gott va?

Puss

Klipp klipp

Hej hej!

dagen blev inte alls som den var tänkt xD haha gick upp super tidigt för att ha sovmmorgon, ca kl 9. åkte bort till Oscarstenen och såg på hundutställingen, min syster skulle ställa. det va ganska lång tråkigt faktist. Sen åkte jag hem och spelade kort med min kusin Emil och efter ett par omgångar så klippte jag han. Han skulle ha det vanliga, lång snelugg, långt i nacken och kort runt öronen. det blev snygg som vanligt.

Nu sitter jag hamma vid mig i Visby och gör i princip inget xD Ska ha myskväll ikväll med, filmen vi köpte igår ska vi se ikväll ist "into the blue 2". Väntar på att syster ska komma sen ska vi laga god mat och ta det lugnt. Imorgon måste jag åka hem till stånag och hämta mina fotbollsgejer, har träning i klinte kl 4.


Typ så här, fast långt i nacken och luggen ligger ner.

Suck....

Ändrade planer, min tränare ringde nyss och sa att det är match imorron i klinte samling kvart i 10. och då belv det panik. har mina saker hos mamma i stånga, skulle hålla syster sällskap i visby ikväll, och det går inga bussar tidigt imorron bitti. jag dog. hoppas bara mamma kan komma in med mina grjejer imorgon och sedan köra mig till kinte, annars blir det problem. kan ta bussen sen senare ikväll. men får se vad som händer.

Puss


Myskväll hos mig i Visby

är riktigt trött nu asså! har slummrat till ettt par gånger på soffan. Kl 6 skulle min systers hund komma hit så ska jag va hund vakt i en timme sen kommer min syster, sen åker vi till affären och handlar lite smått och gott för myskväll. kanske köper/hyrar en film också, det ska bli najs som fan. ska äta fett med godis hahah. riktigt fettis kväll.

puss

Bilder från hajken

Här kommer några bilder från hajken med skolan!










Det var det jag hade att bjuda på just nu :P



Gårdagens outfit

Gårdagens outfit är riktigt fin haha xD min lag dress från addidas, hittade ingen bild så fick bli addiads logga.


Back home

Hejsan!

Är äntligen hemma efter 2 långa dagar! Gårdagen började med att vi skulle cykla 1,5 mil, och eftersom jag cyklade hemma från mig med blev det ca 2 mil. och när vi skulle cykla från skolan öppande himmlen sig och regnet bara öste ner. gissa om vi blev blöta? ähh aa! hahah men lite roligt var det. hade typ kramp i rumpan efter cykelturen. När vi var framme så gjorde vi typ inget, jag frös typ ihjäl, spelade kort osv. sen skulle rektorn prata och då hade alla lärare bestämt att vi hyr stugor ist för att sova i tält, gissa om jag blev  glad :D men sen kom det fram att vi var 11 pers i vår stuga som hade 7 sovplatser xD så jag och Alexis fick dela påå en 90 säng, och shit va tångt det var. matilda låg uppför oss i en egen säng sen låg maja och elisa på en 90 madrass på golvet. hahah sov gjorde jag iaf men som sagt var det trångt. sen i morse skulle vi cykla tillbaka, och av alla som cyklade på hela gymnasiet så var det bara 10 st som cyklade hem, alla andra åkte bil. men jag var duktig att cykla hem igen. ont i röven har jag som tusan iaf.

kom nyss hem, ska hoppa in i duschen för att bli lite fräschare, ska bli riktigt skönt.

hade ingen kamera med mig, men ska fråga min kompis om jag kan få lite bilder av henne!


hörs sen puss

Godnatt från mig

ska snart duscha sen på huvudet i säng :D
kommer inte kunna blogga mer förren på fredag pga hajk med skolan, men hörs då!

Godnatt och puss


Skolans salong!

Vi har ännu inte dragit igång med kunder i skolan.
Men tiderna brukar va 08.15 och 12.15 eller 12.30 kommer inte riktigt ihåg.
Men jag säger till när jag kan ta imot bokningar :D Troligtvis kommer en klippning kost 150:- resten kommer jag inte ihåg.

Fick du svar på din fråga sara karlsson? :D
självklart kan jag klippa dig!




Back to school outfit tävling

Just nu har nelly.com en "Back to school & work outfit tävling" och är mitt bidrag/outfit.

Tyckte den blev rikgt snygg, mycket genom tänkt faktist om jag ska va ärlig. För att vinna så behöver jag er röst, så skiv en komentar till detta inlägg! skriv vad ni tycker. 










Snygg outfit va? :D

Puss


Min lägenhet

Hej alla snygga läsare!

Mår ännu piss, ont i halsen snorig och hostar. Men var i skolan idag ändå,men hoppar träningen ikväll. Känner att jag vill hellre bli frisk, schemat börjar på måndag så vill inte va sjuk då. Hade iaf camp malloy idag, och det va piss väder och det är det ännu, sprang runt på stan i ösregn, men det gick ganska bra för mitt lag, får reda på vem som vann imorgon på hajken. Idag flyttade jag in mina sista grejer i visby, så nu har jag flyttat in i min lilla lägenhet. känns bra faktist, slipper allt buss åkande, men har ganska långt till skolan, det är det negativa. det tar ca 20 min att cykla omman cyklar fort.

Nu ligger jag här på soffan och bara softar, vill inte titta ut och se när sommaren blåser bort :`( ska snart packa allt jag ska ha med mig imorgon på hajken, måste  nog ha med mycket kläder för att inte fysa hjäl, ska ju sova i tält med!

Här kommer lite bilder på min lilla lägenhet.


Badrum


Sovloft


Min kära 180 säng







mini kök

Hörs sen
puss

Natti

Godnatt från mig :D

Ska se lite tv och sen sova, ska upp kl 5 imorgon bitti som vanligt, men kommer flytta in till visby efter skolan imorgon, så slipper gå upp lika tidigt.

Något ni vill veta om hår är det bara att fråga på :D

Puss


Läsar fråga!

Hej igen!

fick en fråga om vart jag hade köpt min bruna tjocktröja. Den är från Gina, den ser ut att va jätte stor, men den är trekvartsärm på och den slutar vid naveln, så den är kort, men den är ändå stor. Riktigt skön faktist.




Gina tricot 199:-

Tisdag

Hej hej!

haft en lång dag i skolan, började kl 8 och slöt halv 2! många nya elever va det, fick visa runt alla småttigar xD
 
Imorgon ska va ha camp malloy, och det är att man får uppdrag och ska fota uppdraget, tex, ta kort på kokt pasta, vi hade det förra året med och det är riktigt jobbigt! ska går runt över hela visby och leta reda på alla uppdag!

Torsdag ska va på hajk, huuuuu säger jag!! ska cykla till en jäkla stuga sen sova i tält sen cykla hem igen.. Drygt som tusan! aja hoppas jag överlever.

kommmer inte kunna blogga så specielt mycket nu, pga att jag kommer va helt död när jag kommer hem från skolan. nu ska jag se tv och halv sova på soffan.

Puss



btw, kommer ha kunder på tisdagar, så hör av er om ni är sugna på att bli klippta eller färgade eller något annnat :D

Jeansjacka

Fick en fråga om vart jag har köpt min jeansjacka :) Har köpt den på ellos tror jag :P om jag minns rätt!

Ska sova nu, sjukt trött efter dagens arbete. Aldrig mer säger jag, fast vi fick pizza som tack :D Imorgon drar skolan igång igen, ska köra hårt sista året.

Godnatt
puss

Dagens outfit



Dagens outfit

Åker snart i till visby!
Hörs senare
Puss

För dig med självlockigt hår


Är du trött på ditt lockiga hår? som bara hänger och finns inget liv i? Här kommer några tips för dig med självlockigt hår som du kan ha nytta av när du ska styla håret på egen hand.

1: Först måste du ha ett bra hår mousse. Denna har jag hemma, och tycker den funkar super bra. Pris 136:-


2: Du måste desutom ha en bra fön med en diffuser på, tratten gör så att det blir lockigt.


3: Blöta håret och sedan handukstorka det. krama sedan i mousset.

4: Ta inte på fönen på full fart utan ha det på det lägsta. Lägg i lite hår i diffusern och håll i några sek, upprepa sedan det i hela håret till du känner att det har blivit lockigt. Du ska in te föna håret så det blir helt torrt, låt det va lite fuktigt.

Det är super enkelt, har du några frågar tveka inte att fråga!


obs: lockar gjorda med värmeverktyg!



Ögonfransar

Glömde att ta före och efter bilder på mina ögonfransar, men får göra det till nästa gång! dom blev iaf helt ok, ingen jätte förändring med mörkare blev dom. hann även med att klippa båda sandra och mamma, men blev inge bilder där heller. hoppas dom blev nöjda. Ska in till visby imorgon och tjäna pengar med klassen, ska plocka ner reklam i kuvert till blodomloppet. Gjorde även det till vårruset, det är riktigt tråkigt men pengar får vi iaf!


.

Tävla om shopping för 50 000 kr med Betsson Bingo. Tävla nu.

Ekonomiundersökning - Vinn laptop GRATIS
 
LoveFilm- Prova gratis en månad.

Bli medlem och få persentkort! klicka på bilden nedför!




Värmeskydd och plattång

När man ska platta håret så måste man ha ett bra värmeskydd



Denna har vi i skolan! Funkar i både torrt och vått hår.



Min favorit från maria nila! 111:-


Världens bästa plattång är iaf Ga.am, dom gör håret rakt på bara ett drag! den blir desutom varm riktigt snabbt, det är även lätt att göra lockar med. Den är dyr men det är den värd.



Ga.Ma 695:-

Här kommer det en bild på mig med lockar gjorda av Ga.Ma plattång, Ignorera mitt sexiga face xD

Söndag

Hej mina vänner!

Känner mig förtfarande hängig och sjuk! börjar även kännan att jag har feber, inte kul! Hoppas jag blir frisk till skolstarten på tisdag iaf. Många började ju skolan redan förra veckan, men vi börjar iaf på tisdag. Sitter just nu i sängen och lyssnar på musik, mamma och syster har åkt på någon hundträff, orkade inte åka med. När dom kommer tillbaks ska mamma hjälpa mig färga ögonfransarna, då slipper jag ha mascara, plus att det ser lite bättre ut pga av att jag har mörka ögonbryn, just nu är mina ögonfransar typ vita, är jätte ljus i mig själv. så det ska bli najs och få dom fägade nu till skolstarten.

Måste desutom göra något åt min fruktansvärda utväxt, jag tycker den är enorm men alla säger att den inte syns. Men så får vi kommer igång i skolan ska jag bok tid hos någon, behöver också klippa mig, det får någon av mina kära klasskompisar göra :D

Har egentligen träning kl 4 i Klinte men tänker inte träna om jag har feber, får inte träna av mamma då heller, så får vara hemma och bli frisk ist!

veckans planer:

Måndag: Åka till idrottenshus och tjäna pengar med klassen
Tisdag: Skolstart
Onsdag: Skola och träning
Torsdag: Skola
Fredag: Skola och kanske PARTY
Lördag: Kanske party
Söndag: sova och träna

Vilken spännande vecka xD haha

Kvällspromenad

var nyss ute på en promenad med min älskade mamma ocxh syster och båda hundarna, det va mysigt! varmt som tusan var det, fast det börjar närma sig hösten. Huu va jag hatar allergi, får snart damp, har minst nysat 50 gånger idag, jobbigt :(

Ska straxt sova!


Balklänning

Nu har jag hittat den perfekta balklänningen :D det är bara fel färg på den! Tänker inte visa någon bild på den fall om någon härmar mig, hihiih :D





Ge mig hennes utseende tack!



Pösss


Hjälp mig!

Rastlös som tusan, vet inte vad jag ska göra!

Något tips vad jag kan skriva om? :P

Komentera

Va dåliga ni har blivit på att komentera :O vill ju veta vad/hur ni tycker!




Puss

Sjukstuga

Hejsan!

Idag mår jag inte alls bra, förkyldningen har satt sig i hela kroppen! men det struntar jag i, hittar vi något ikväll tänker jag minsann åka ändå! tänker inte sitta hemma pga förkyldning.. Känns som att huvudet ska ramla av.


Ni kan gärna ställa frågar om hår osv så ska jag försöka komma ihåg att svara på dom!

Pusss

Fredag

Såklart så ska jag bli sjuk till skolan börjar. att sova mitt framför en ac fläkt var ingen bar idé, resultatet blev ont i halsen, snorig och ont i huvudet. men men jag brukar aldrig bli sjuk så någon gång är det väl min tur. Sitter just nu i min ensamhet hemma vid mor min och gör inget. ska förmodligen hitta på något imorron med mina kära kompisar efter som det är sista helgen innan skolan börjar. Hoppas på en super kul fest :D

Ska snart sova så jag blir frisk!



Natti natti <3


Shopping



den blå klänningen jag köpte i sthlm!



Spetsbodyn som jag älskar

En dag i Sthlm

Hej hej

som sagt hittade jag liye av varje upp i sthlm, kom till och med hem med pengar kvar :D haha brukar jag aldrig göra! vi hade jätte trevligt där uppe, såg Linda Rosing inne på Gina och Sofina Helin från arn filmerna inne på Zara.

 Här kommer lite bilder från allt jag köpte



Svarta jeans



Rosa kjol



Klänning, mycket snyggare på



Svart stort linne



spetsbody



Mysig tröja



svart bh



Världens skönast trosor



skärp och hårspännen


Visar sen senare hur klänningen sitter :D

Puss Puss

Shopping

Hejsan! kom ju hem från sthlm i natt så har inte kunnat blogga förren nu! har shoppat lite visar allt lite senare!


Onsdag!

Hej bloggen!

Kom nyss hem från min farmor och all bull bak :D blev 3 storters bullar, goda blev dom med! Skan snart på träning, sedan hem och duscha sen kommer Sara hem till mig!

ska upp tidigt imorron, bussen går halv 6 in till visby, och sedan båten kl 7, kommer vara i på gotland igen 20 över 12 imorrn på natten, så en hel dag i sthlm med bara shopping. Får se om jag hinner blogga mer sen senare. men imorron kommer jag nog inte alls kunna blogga. På fredag kommer det upp massa bilder på all min shopping :D




Denna ljuva bild bjuder jag på idag!

Pusss

Förbannad på allt fast ändå HAPPY som fan!

Någon som har en bärbar dator till salu?  får snart rå damp på min, den åker snart på tippen säger jag bara, så jäkla trög som den är! och då ska vi inte ens prata om mitt internet här vid pappa, mobilt bredband är det enda jag behöver säga, det verkligen suger när man bor bredvid en fet jäkla kyrka. Usch vad jag bara vill spränga bort kyrk fan.... man kan inte göra något på internet, för man bara loggas ur eller så är det segt som kola. bläää för detta. tar ca 5 år att bara koppla upp sig, ska det va så? nej skulle inte tro det.

jaja, får väl va lite glad, för jag har lyckas att skrapa ihop en slant till sthlm på torsdag, så jag kan shoppa massor med nya stuffs :D GILLA GILLA! Mamma hittade bland annat 2oo kr uppe i ett skåp i köket som var mina plus 2oo kr i persentkort som jag tydligen hade fått av pappa när jag fyllt 15 hahah det va liksom för 3 år sedan xD aja den som spar den har :D plus att jag hade mer pengar på koret än jag trodde. Sånt är kul.


btw så vill ni har mer besökar på er blogg så kan ni bli medlem här http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=elllliiiinor . Det är helt gratis, jag lovar :D




Kommer inte blogga mer ikväll, pga uselt internet!

Godnatt
puss


Dagens outfit tisdag

Hejsan! här kommer dagens outfit.



Orkade inte va snygg idag xD

T-shirt - BikBok
Vitt linne under - Marwin JC
Beiga byxor - VILA


Min farmor ringde förut och fråga om jag ville komma och baka bröd med henne och min kusin imorgon, jag tackade såklart ja, det är alltid lika mysigt att umgås med nära och kära<3  Är fruktansvärt trött just nu, så blir nog sängen tidigt ikväll, upp tidigt imorron igen!

Puss

Gissa kändisen

Dags för en till tävling :D Vinnaren får en länk här i min blogg!

Gissa vem det är och skriv det i en komentar. Den första som gissar rätt vinner en länk, lycka till!


Tisdag

hej hej!

Har äntligen kommit hem efter en låånga dag i visby! Blev stor handling på ica maxi innan vi åkte till lägenheten, måste ju överleva höst terminen :D haha! sen åkte vi till min systers jobb och käka lunch kebabtallrik, mums! sen åkte vi till min systers killas mammas hus i viklau och fika med min syster. och nu är jag hemma.

Har även fixat internet bank och telefon bank, så nu blir det lättare att hålla odning på pengarna! Åker till pappa runt 6 ikväll, måste åka dit för ska hjälpa han att måla imorron om det blir fint väder. Är riktigt trött nu, ska typ slappa på soffan innan jag åker dit.

Hörs sen
puss


Sista året!


Tidigt imorron bär det in till visby med en del av mina grejer, det ska verkligen bli skönt att flytta in där igen. Orkar inte vara hemma längre, sommar lovet räkte gott och väl. Vill inte gå in på detaljer, men klarar inte av att va i samma rum som en person just nu. Har bott själv både första och andra året, och det är tråkigt att bo själv, men ändå skönt. Det är en liten söt lägenhet, men sovloft, kan ta kort på den när jag har flyttat in. jag trivs bra där, mina hyresvärdar är min faster och hennes man. och dom bor bara några meter från mig! Det har hänt massor i den lägenheten kan jag säga, några bra fester, några fester som har spårat ur och många många myskvällar. Härliga stunder, och fler lär det bli nu sista året :D sen jäklar är det studenten :D

Har faktist redan fixat lite grejer till student/bal

Bil - Check
Balklännning - halft check
Hår - Check
Smink - Check
Partner - ?
UNDERBART SÄLLSKAP PÅ VAGNEN - CHECK



Hahah denna klänning skulle man haft på balen xD då får man iaf uppmärksamhet :D
Färgen va iaf snygg som tusan!


vill ha!

Jag bara älskar kläder och skor, här kommer lite av alla mina favoriter just nu!



  Biasia SEK 349, Nelly  Shoes - NELLY.COMVenice Rare SEK 199, Rare Fashion - NELLY.COM



Snygga eller hur? :D








Smoothie

under nästan hela sommarlovet har jag enbart druckit smoothie till frukost, det funkar riktigt bra, eftersom jag inte har haft något jobb så har jag inte behövt äta mera. Mitt recept ( frysta frukter, vanlij yogurt, mixa allt till en ganska fast smoothie) MUMMMS.

Nu ska jag gå ner och lägga mig i soffan och se tv eller film, får se vad jag hittar på :D


Fler besökare till din blogg?

Vill du ha fler besökare på din blogg?

Bli medlem här http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=elllliiiinor 
det är helt gratis och det är garanterat fler besökare, allt du behöver göra är att besöka andras bloggar.

Regn och åska!

Hejsan hoppsan!

Nu har jag packat i hop det mesta som ska in till lägenheten imorron! och för tillfället åskar det som fan och spö regnar xD och våran hund håller typ på att dö för han är så jäkla rädd =/ och shit vilken åskluft det är jag dör av värmeslag typ, kan inte heller ha fönstret uppe för det regnar in. hahah hoppas det slutar snart.



Hörs sen
puss

Hel lugg?Sne lugg?Mittbena?

Fick en fråga i mitt förra inlägg,

Fråga: "hur vet man om man passar i lugg?"

Svar: Oftast brukar man gå på ansiktsformen. en hel lugg breddar ett ansiktet. Så har man ett smalt ansikte är det sjukt snyggt med hel lugg, men ett runt ansikte brukar man inte vilja bredda, så då passar en snelugg bättre. Men jag säger inte att det är fel med hel lugg på runda ansikten, det beror också på vad man själv tycker är snyggt. man kan alltid testa, jag har runt ansikte och jag har testat att ha lugg, men jag gillade det inte.
Mittbena gör ansiktet också bredare, men det är riktigt snygg, har testat det med, men gillade det inte heller på mig själv.




Ego

Har gjort om 2st bilder :D visst blev dom bra?




Min syster är såå duktig

Hej hopp!

Var ute på en kvällspromenad med mamma förut, det va riktigt skönt! Imorgon ska jag börja packa alla mina grejer som ska i till visby i lägenheten. lär nog bli ett lass xD ska desutom sola om det är bra väder.

Här kommer en till bild från fotograferingen med min syster

Visst är hon duktig? :D

Bara för att jag inte har något att göra!

Namn: Ellinor Sofia Jakobsson
Piercingar: 3 i öronen, näsa och navel
Tatueringar: 2 st
Längd: Typ 162 någonting
Skostorlek: 38/39
Hårfärg: Blond
Fräknar: För många
Kär? Nej
Önskar du att du bodde någon annanstans? oh ja
Röker du? Jag? Nej aldrig!
Vilket schampo använder du? olika, men alla är från frisören
Vad är du rädd för? Små kryp, mörkret
Gillar du att tvätta? nej men det måste göras
Gillar du berg- och dalbanor? Oftast

Senaste…
Filmen du hyrde?
kommer inte ihåg
Filmen du köpte? köper inga filmer
Låten du hörde: if I had you - Adam Lambert
Låten du laddade ner? Kommer inte ihåg
Personen du ringde? Farmor
Personen som ringde dig? pappa
TV-program du såg? Kendra
Person du tänkte på? Hemligt

Favorit…
Låt: Har en jävla massa
Sak att göra: Leva livet
Sport: Fotboll
Dryck: olika
Kläder: Beror vädret
Film: Dear John
Bil: Hummer!
Serie: Alla på E

Har du någonsin…
Gråtit över en kille? japp, för många gånger
Gråtit över en tjej? njaa
Ljugit för någon? Ja tyvärr
Varit i slagsmål? nää
Blivit arresterad? nix

Antal…
Gånger ditt hjärta brustit?
vene
Hjärtan brustet på grund av dig? vene
Personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med? mina kära kompisar
Gånger ditt namn varit med i tidningen? vet ej


Senaste…
Boken du läste?
bakom stängda dörrar
Personen du fick e-mail av? facebook
Personen du fick sms av? Sara
Gången hela din familj åt middag tillsammans? händer ganska ofta
Saken du köpte? Båtbiljett
Vad har du gjort idag? solat
Brukar du svära mycket? det händer
När stiger du upp på morgonen? lov typ 12, skola, 05.00 eller 06.15
Vad har du på dig? kläder
Vad ska du göra ikväll? se tv och ta det lugnt
Vad är du allergisk mot? pollen
Använder du hårspray? Det händer, Men inte alls ofta!
Kan du stå på händer? nix
Håkan Hellström eller The Ark? Håkan!
Salt eller socker? Socker
Gillar du ketchup? helt okej
Är du glad nu? Ja :)
Var du glad igår? ja
Vad dansar du till? olika
Stockholm är…? Något underbart när man vill komma bort
Göteborg är…? duger, men långt att åka
Kan du sjunga? kan jag väl 
Spaghetti eller makaroner? båda
Land du vill besöka? Vill se hela världen förfan! :D


inpackning

Hej alla söta läsare!

Kom nyss in från några timmars soling, har ju hunnit blivit blek så får bättra på brännan! ska snart hoppa in i duchen. Men en av mina söndags rutiner är att göra en innpackning i håret. så har tvättat håret 2 gånger noga med protein shampo sedan handukstorka håret lite lätt sedan i med en innpacking, ett tips är att inte köpa "affärs" inpacking, lägg ist lite mer pengar på en bra inpackning. Jag använder Grazette i crush serien, den gör håret riktigt lent och mjukt, det är egentligen en 1 minuts inpackning men jag låter den sitta i ca 20-30 min:)



Grazette, crush 6an Wonder mask 1liter, 298:- Den luktar riktigt gott!
Jag köper alla Grazett produkter (shampo, balsam och inpacking) via skolan så får det billigare.

Tävling

Den första som gissade rätt var Jennifer i min klass faktist, Grattis här kommer en länk till hennes blogg http://jeidbe.blogg.se/

Rätt svar Beyonce


If I Had You









So I got my boots on, got the right amount of leather And I'm doing me up with a black kohl eyeliner And I'm working my strut, but I know it don't matter All we need in this world is some love There's a thin line between the dark side and the light side baby tonight It's a struggle gotta rumble, tryin' to find it But if I had you That would be the only thing I'd ever need Yeah, if I had you Then money fame and fortune never could compete If I had you Life would be a party, it'd be ecstasy Yeah, if I had you You y-y-y-y do y-y-y-y-y do y-y-y-y-y do If I had you From New York to L.A. getting high rock and rolling Get a room trash it up 'til it's ten in the morning Girls in stripper heels, boys rolling in Maserati's What they need in this world is some love There's a thin line between the wild time and a flat-line baby tonight It's a struggle gotta rumble tryin' to find it But if I had you That would be the only thing I'd ever need Yeah, if I had you Then money fame and fortune never could compete If I had you Life would be a party, it'd be ecstasy Yeah, if I had you You y-y-y-y do y-y-y-y-y do y-y-y-y-y do If I had The flashing of the lights, it might feel so good But I got you stuck on my mind, yeah The flashing and the stage, it might get me high But it don't mean a thing tonight That would be the only thing I'd ever need Yeah, if I had you Then money fame and fortune never could compete If I had you Life would be a party it'd be ecstasy Yeah, if I had you You y-y-y-y do y-y-y-y-y do y-y-y-y-y do If I had you That would be the only thing I'd ever need Yeah, if I had you Then money fame and fortune never could compete If I had you Life would be a party, it'd be ecstasy Yeah, if I had you You y-y-y-y do y-y-y-y-y do y-y-y-y-y do If I had you

Ändrade planer

Hej alla söta!

Ändrade planer, åker till sthlm på tordags ist pga att vi får en extra timme att shoppa på :D haha ska ju ta vara på tiden! Jag får kanske flytta in i min lägenhet på tisdag, äntligen säger jag! ska bli riktigt skönt faktist. har träningsvärk in hela kroppen från gårdagens match, har träning imorgon hoppas att jag kommer kunna röra mig.

Men men, nu sitter jag iaf i sängen och lyssnar på musik, hörde nyss skott från något, måste ha varit raketer eller nåt. Säkert någon som har gift sig. Stånga city by night säger jag bara, allt kan hända!

var med och tävla om en länk i min blogg! Gissa kändisen ;)

Pusss

Tävling

Tänkte starta en lite tävling här på bloggen "gissa kändisen". den går ut på att jag lägger upp en bild på en kändis i frostat glas! ni gissar vem det kan vara, gissar inte någon rätt idag lägger jag upp samma bild imorron fast bilden är mindre frostad. Den som gissar rätt först får en länk här i min blogg. Hoppas ni förstår tävlingen och deltar ;)

Första omgången gör jag ganska enkel, så in kommer underfun med hur det funkar.

Här kommer första bilden



Lycka till!

Trött tjej

hejsan!

har inte orkat blogga idag, sov till 12, fattar inte hur jag kunde göra det, var antagligen väldigt trött xD sen la jag mig ute i solen och det var riktigt varmt, läste lite i körkortsboken, men det blev för varmt så fick gå in. Kännner mig hängig idag, vet inte varför men hoppas det blir bättre fram mot kvällen :) ska ha en liten kräftskiva med familjen ikväll, det ka bli mysigt.

Nu ska jag boka båt / buss biljetter om jag klarar av det xD är inte så teknisk av mig!





Seeeyaasooooon pöss


Seger

Hej ljuva hem! Fy va trött jag är nu, gått på stan med en 100 kg väska och sedan spelat match! var endast 10 pers på matchen så spelade med en man kort plus att vi hade en spelare som inte mådde bra, så jag fick i princip spela båda back och yttre mitt, riktigt jobbigt var det. men vi vann iaf med 3-0 :D Ska nog snart sova, måste bara varva ner, måset komma ihåg att boka båt biljetter med!



Vi hörs i morron!
Puss

Dagens outfit



Hejsan! nu är jag färdig fixad för dagen, väntar på att min farmor ska köra mig till bussen :) Kommer inte kunna blogga förren sent ikväll. Ska köra gärnet på matchen så jag är helt död efter.

Här kommare dagens outfit!


Linne - VILA
Shorts - Lindex
Ring - HM

Till det vita Converse


Kvällsinlägg

Imorgon är det match, åker int till visby lite tidgare för att gå på stan med Ronja, efter matchen stannar vi nog en stund och tar en senare buss hem. Har snart läst ut min andra bok på några veckor, ärganska stolt att jag läser, hahha brukar aldrig göra det! Läser kanske ut den ikväll :D
det är fan redan fredag igen :O denna vecka har gått grymt fort, och jag har ingen aning vad jag ska göra i helgen, få väl se vad som händer!

Ska iaf snart sova, eller brukar aldrig vad så när man säger att man ska det xD



Något tips på vad jag ska skriva om?

Godnatt och puss

Ny kategori

Har lagt till en ny kategori "Före och Efter Bilder" ;)

Före och efter

Här kommer före och efter bilder på min farmor :D blev ganska nöjd! Blev ingen stor förändring bara några cm kortare!



Bak före



Sida före



Sida efter



Bak efter

Klipp

Hejsan!
Nu ska jag cykla bort till min farmor och klippa henne! Bilder kommer :)

Hörs sen!

Ellinor Jakobsson

Tänkte berätta lite om mig själv, så ni vet vad jag sysslar med och vad jag gillar att göra :D

Ellinor Sofia jakobsson heter jag, är 17 år fyller 18 i december, är alltså 92a. Bor på gotland, mina föräldrar är skillda, min mamma bor i Stånga och pappa i När. Fast jag bor även i visby är skolan sätter igång, har en lägenhet jag hyr där inne så det inte ska bli så långt till skolan.

Jag går frisör programmet på Guteskolan i Visby, det ären fri skola som ligger i norra Visby, skolan har även hundtränar utbildning, teknik, och samhälle.  Skolans första studenter tog studeten i år, så skolan är 3 år gammal. Nästa år är det min tur att ta studenten.

På fritiden spelar jag fotboll i Gotland södra, har spelat fotboll i ca 8 år. jag gillar att träna och rörapå mig, men har mina stunder jag är väldigt lat med. jag älskar att sjunga,men är väldigt blyg när det kommer till att sjunga för folk, så sjunger mest för mig själv xD Jag är mycket intreserad av mode och smink, efter skolan hoppas jag på att kunna börja gå en make up kurs och sedan bli make up artist. Har oerhört stor drömmar och mål i mitt liv, hoppas att jag någon gång kommer att uppleva dom. ska göra mitt bästa för att klara det.

Min blogg handlar om mitt liv. Eftersom jag gillar kläder och smink blir det mycket sånt. och mycket hår eftersom jag ska börja tredje året på frisör linje.

Övrig fakta: Har en hund, har 2 piercingar, 2 tatueringar, gillar att resa, festa och umgås med vänner.

Ska göra mitt bästa för att göra min blogg rolig och intressant, har ni några tips på vad jag ska skriva eller något ni vill veta så är det bara att komentera.

Torsdag

Hej alla glada! Som sagt kan jag inte uppdatera lika ofta som jag brukar pga dåligt internet, men gör så gott jag kan :)

Imorse satt jag klockna på 8 men snozade till halv 10 xD haha så pigg va jag! men la mig på soffan och såg tomten är far till alla barnen, sen gick jag ut och skrapade bort färgen på gragedörren, hoppas jag får lite pengar för det. Så nu sitter jag och ser en till film, ska snart måla naglarna turkosa. Väntar också på att min farmor ska ringa så jag kan cykla bort och klippa henne, tjänar nog en slant där med! Så jag hinner nog få ihop lite pengar innan sthlm nästa fredag :D HAPPY FACE!

btw vill ni att jag ska börja ta före och efter bilder på alla jag klipper och färgar? :P



Nagellack från HM



Hittade en fin ros i trädgården! har ingen jätte bra kamera men den blev fin ändå, tycker jag!

Hörs senare
Puss

Bilder från Kubb vm 2010

Här kommer några bilder från kubb VM i Rone


Sara, jag, Cecilia och Jennie

Tack!

Tack för alla fina komenterer :D sånt gillar jag! så än en gång tack :D

Navel piercing

Oh va roligt, nu börjar det gå bra för min blogg! Fotsätt så :D Har ni några tisps på vad jag ska skriv så hör bara av er, antingen en komenter eller maila till [email protected].

Kom nyss hem från träningen och upptäckte att min navel piercing var borta :O min favvo desutom :( Gissa om jag blev ledsen? aww stackars mig! Men iaf fick jag reda på att det är match på freedag, i visby. har inte spelat någon match där på jätte länge! men hoppas det kommer gå bra.

Väntar fortfarande på mail från peter "kissies" bror, men börjar nästan tro att allt är en bluff, men men jag bryr mig inte det va ändå roligt att va med i tävlingen! hahah.

Nu sitter jag iaf och ser landskampen på tv, HEJA SVERIGE! kommer inte kunna blogga så mycket när jag är hos pappa, för internetet är riktigt segt, tar ca 30 min att koppla upp =/ hoppas ni klarar er.

Puss puss

Vill ha körkort nuuu!

Hejsan!
 
Sitter nu och kollar igenom alla böcker från körskolan, ska ta tag i det här nu och försöka få körkort så fort jag fyller år. Det är mycket man ska lära sig, men jag ska minsan klara det. Nu är det iaf bestämt jag, Sara och Ronja åker till sthlm nästa fredag och shoppar, ska bli grymt kul, det har nästan blivit en tradition att åka upp att shoppa 2 gånger om året. Det är naaaajs som fan!



Drar till pappa ikväll efter träningen. ska vara där i några dagar, ska bland annat klippa min farmor. Ska försöka ge gärnet på träningen ikväll, det var ett tag sen jag träna!

Hörs sen
Pusss


GodNatt

Nu ska jag straxt sova. Ny dag imorron, ska träna och fortsätta städa, såå kul :D

Natti och puss

Schampo Tips

Kom nyss ut ur duschen, riktigt skönt var det! Jag använder mig av silver schampo för att få bort det gula tonerna i håret. Först av allt tvättar jag håret lite slarvingt med ett protein schampo från XL och sedan själjer jag ut det slarvigt, sen tar jag lite silver schampo och försöker få det att löddra, låter det sitta i några minuter och sedan sköljer, sen brukar jag antingen använda silver balsam från XL eller ett vanligt balsam från XL. låter det också sitta i en stund, brukar bli mycket mjukare då. Jag tvättar håret med silver schampo ca 1 gång i veckan sedan med vanligt alla andra dagar.



XL Silver Balsam 98:- Har denna i skolan!
Lóreal Silver Schampo 144:- Dyrt men det är riktigt bra!
XL Protein Schampo 1 Liter 169:- Har denna i skolan!

Gårdagens Outfit

Här kommer en snabb bild på gårdagens outfit

Kofta från HM
Linne från Bik Bok
Jeans från Vila

Tisdag

Heej!

Är fortfarande lite chockad från igår, hahah. Hoppas jag får den där goodiebagen att det inte var ett skämt för att locka flera tävlande. Idag har jag iaf haft en lång sovmorgon, riktigt skönt! Nästa fredag åker kanske jag, Ronja och Sara till Sthlm för att shoppa, eftersom jag inte har haft något jobb i sommar får jag tjäna pengar på annat sätt. Har lyckas att skrapa ihop lite av alla klippnkingar/färgningar jag har gjort under sommaren, plus att jag har stor städat nästan hela huset idag så får antagligen lite pengar för det, sen ska jag åka ut till pappa och se om jag kan tjäna pengar på något sätt där.

Var ju på handledar kurs igår, sprang en snabbis in på hm för att köpa min älskade ögonskugga som funkar i alla lägen! För endas 30 spänn, billigt och bra.

Blondinbella

var nyss med om världens roligast grej xD hahah skickade in en bild till kissies bror peter (till hans blogg) han har en "tävling" som heter snygg eller inte, så skickade in en bild på mig för en kul grej. skickade den igår och så skulle jag kolla nyss om han hade lagt upp den på bloggen, så klart hade han det, trodde jag aldrig. han skrev så här

"Ellinor J - du vinner en goodibag till värde av sjuhunda kronor. 

Riktigt lik Blondinbella är du! Och som ni kanske vet så har jag ju lite av the hotts för henne....och aa...haha, därför vinner du! (Maila tillbax)



hahah tycket det va lite roligt! eller?

http://www.finest.se/userBlog/entry.php?uid=38844&beid=1429956


God Morgon

Hej bloggen!

Fick äntligen sova ut idag, fast halv 12 så började grannen att klippa gräset, trodde att klockan var 9 då så blev förbannad xD  haha men fick iaf gå upp då! Nu har jag fixat mig, väntar bara att mamma ska komma hem från jobbet sen drar vi in till visby. Är nog inte hemma förren kl 21!

Puss

GodNatt

Nu ska jag sova! Drömma om något som gör mig glad ist för att älta massa gammal skit. Ska försöka sova ut imorron ska sedan till visby på handledar kurs.

Veckans planer:

Måndag: Handledar kurs
Tisdag:
Onsdag: Match ?
Torsdag:
Fredag:
Lördag:
Söndag: Träning ?


Saknar den du var



Sitter just nu och inte gör något, lyssnar på underbara låtar från Lifehouse, helt sjukt bra sångare har dom i bandet. Här är dom bästa av dom bästa av deras låtar.

Hur mycket kan man egentligen förändras under en sommar? bra fråga. Från att vara en underbar person som man kan skratta med till en person som knappt känner igen längre. Någon man kan sakna fast vad finns det egentligen att sakna? kännner mig just nu som en ganska värdlös person. Allt du säger känns så fel, det är inte du som talar. vad har hänt? Saknar inte dig, utan saknar den du var.


Hoppas att det löser sig, men har gett upp!

Puss

Dålig uppdadering!

dålig uppdadtering igen xD

har varit på Kubb vm hela helgen, ifrdags var det ganska dött där, men va hade trevligt ändå. spelade kubb kl 12 på natten. och igår refnade det hela dagen och på kvällen, när klockan var 20 så drog vi till ica i hemse med jennies raggar bil och köpte godis. så satt och käkade godis till det slöt att regna typ kl 22. kvällen var rätt sjuk, börja blöda på handn för att jag och sara var tvungna att få upp ett trasigt paraply, hahah så kan det gå. sen skulle hon linda in hela tummen med 2 mil tyg. när klockan var halv 3 gcik vi till bilen och drog på musik och hade allsång, kvällen gick och halv 5 på morgonen spelade vi kubb igen. sen fick vi bege oss till tältet och sova. trodde aldrig jag skulle somna men slockan med en gång.

haha aa det var min helg i rone ett riktigt äventyr. men kul var det! tack brudar för ni gjorde denna helg :D Bilder från helgen kommer senare!

Pusss

Kubb VM

tja fan!

Nu sitter jag och väntar på att sara ska komma hit till mig, hon skulle först komma kl 3 men sen belv det runt 4 ist! kl 19:00 hämtar jennie och cecilia oss sen drar vi till Rone. Vet förtfarande inte va d jag ska ha på mig, har för mycket att välja på, men det brukar lösa sig tillslut.

Solnedgången med brudarna

Såg festivalen i almedalen idag, den var helt okej! riktigt dåligt ljud bara. Såg sedan solnedgången med Ronja,
Sara, Jennie, Cecilia och Emma det va mysigt :)

Bilder

hallooooeee och shit va ont i benen jag har....
 har gått på stan från 11 till 20 i 10 på kvällen, gissa om jag är död? jaaaa en aning. Har iaf inte hittat något, för måste spara pengar, men köpte iaf mat och glass vid glassbaren. Imorron äre kubb vm hoppas på bra väder som fan.  Här kommer lite fler bilder från gårdagen :D



Godnatt och puss


Ego



Här är några bilder som jag och min syster tog :D


Hemma!

home!

Nu är jag hemma från skooooogen :D hahah fick ihop ett par bilder faktist! ska föörsöka ladda in dom på datorn så fort som möjligt.

4 Augusti 2010

Äntligen är det sol :D jippi!

Just nu sitter jag hemma hos min syster i Roma, gör inte så mycket. Men när min syster kommer hem ska vi ut och fota lite. Imorgon åker jag in till visby med sara, ska sen möta upp Ronja och sen ska vi gå på stan. sen mot kvällen är det gratis konsert almedalen som vi ska kolla på.


 

Pusss

Dear John

Såg nyss världens bästa film "Dear John" shit va den va bra, är överkänslig när det kommer till filmer så grät som en dåre xD Så ett tips, se den!

Det regnar ännu booooring som fan......


Regn

Regn regn och åter regn!
Idag har det regnat hela dagen, vart tog sommaren vägen liksom?  Börjar bli trött på det här...

Ellinor Jakobsson

Namn: Ellinor Sofia Jakobsson                                                                 

Ålder: 17, 18 i December

Hur många ställen har du bott på? Har flyttat många gånger men bara runt på Gotland!

Favoritgodis:
Choklad

Är det nåt du absolut inte äter: Fisk bullar

Favoritväder: Sol och värme
!
Morgon- eller nattmänniska: Nattmänniska

Sparare eller slösare:
båda faktist!

Kommer du ihåg din första kärlek: Finns inget att komma ihåg tyvär!

 Tror du på mirakel: Ibland

Hur många barn vill du ha när du blir stor: 2-3

Bio eller promenad: Båda

Stjärntecken?
Skytt

Rädd för insekter? lite!

Största svaghet: Utseendefixerad!

Det här är jag bra på: Att ha roligt och skratta

Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Har redan gjort båda
 
Stökigt eller välstädat? Helst städat!
 
Är du rädd för blod? Kan hända

Gillar du att sjunga? Att jag gör, älskar det!

Brukar du sola? På sommaren och utomlands!

Kaffe, te eller inget? Te

Favoritmånad: juni, juli, augusti

Tv eller film: Både och

Bok eller tidning: Båda!

Bar eller nattklubb: Nattklubb

Barn: Underbara , men det kan bli för mkt av dom ibland!

Djur:
Ingen djur människa

Sällskapspel eller tvspel: Både och!

Kramas eller pussas: Både såklart

Öl eller vin: Vin

Byxor eller kjol: Olika på tillfällen

Senast sedda film: 50 first date

Hetro, bi eller homo: Hetro!

Fotboll eller hockey:Fotboll ! 

Kärlek eller vänskap: Båda!   
                                           
Glasögon eller linser: inget av det

Vilka personlighetsdrag är ett måste hos en partner? Humor är ett måste! 

Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna? Nää men det kan hända xD

Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta? hmmm av samma tror jag!

Skulle du någonsin hoppa fallskärm? jajamen

Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det? Lite, beror på vem isf


Slappis dag!

Hellooo..

Jaaa ÄNTLIGEN fick jag sovmorgon! tack för det. annars har det inte hänt något speciellt, har iaf läst ut en bok "Våran lilla hemlighet" det var helt okej faktist. Den är verklighetsbaserad, den handlade om en tjej som blir våldtagen av sin pappa för första gången när hon är 6 år. Helt sjuk! Har Börjat läsa en till bok som heter "Bakom stängda dörrar" det är också en verklighetsbaserad,har inte kommit så långt men den hadlar också om en tjej som blir våldtagen av sin pappa fast hon är 14 år när det hände första gången. Hon föder också 2 av hans barn. Alltså hon får två barn med hennes egen pappa och barnens pappa är också deras morfar.



Puss

FOTBOLL

Hej alla glada!

var tvungen att gå upp halv 9 i morse, det var rena tortyren... Fy fan va det va jobbigt! Men skulle spela fotbollsmatch med Fårösund, vi vann med 11-1 sista halvlek sög, fick typ bara stå på plan och klappa händerna för det rasslade in mål efter mål. Men vi vann iaf, så GO GOTLAND SÖDRA!!

Eftersom jag har varit helt slut idag så somna jag som en stock i sängen efter matchen och det va sååå najs. Annars har jag inte gjort något speciellt idag. Imorgon hoppas jag på sovmorgon för första gången på typ en vecka xD

Veckans planer

Måndag:
Inge bestämt
Tisdag: Inget bestämt
Onsdag: Träna fotboll
Torsdag: Inget bestämt
Fredag: Kubb vm / Fide
Lördag: Kubb vm
söndag: Sova och träna fotboll




RSS 2.0