Dålig uppdatering!

Hej! Sorry för dålig uppdaterning!

Igår var jag på Fide, det var helt okej faktist, mycket folk :) Fast var tvungen att dra när det va som roligast!

Idag har jag grillat med släkten, det va jätte mysigt! vo gjorde även olika lekar och mitt lag vann! Imorgon är det upp tidigt igen och spela match, som tur är att det bara tar 5 min att gå till planen :D haha så det är najs!
Här kommer några bilder från dagen.

Pöss



Kusinerna



Mat!



<3



Kusinerna och Frida





haha Emil





Modell barn!


Träning!

Nu ska jag sminka mig och käka, sen drar jag till pappa och lämnar min saker och byter om för kvällens fotbollsträning!

Ha det :D

Tråkigt väder.se

Heeeej!
Idag väkte mamma mig vid typ 9, men som vanligt är jag as trött och bara vänder mig om och somnar om xD Vädret är lika tråkig som dom senaste dagarna, så jag och mamma såg en wallander film för att fördriva tiden!

Skulle egentligen åka till åminne i dag med Ronja, Jennie och Cecilia med det blev ändrade planer pga vädret, så stannade hemma. Åker till pappa ikväll efter träningen, har inte varit hos han på ett tag så det ska bli ganska kul. Nu sitter jag och ser Made Summer Marathon på MTV, för att jag är så jäkla lat idag xD haha men kommer bli ändring på det när jag kommer till pappa, ska tjäna massor med pengar hos han så jag kan åka utomlands och köpa massa kläder.

See ya later!


Ge mig hennes hår tack :D


Kim Kardashian
VÄRLDENS SNYGGASTE TJEJ! Visst har jag rätt?
Grymt snyggt med den ljusa färgen!


Dagens outfit

Dagens outfit bild!  Rosa tunika - HM, svarta jenas leggins - Vila, ring - HM, till det vita/svarta tyg skor från skokanonen.



Shopping

Hej!

Idag blev det en hel dag i visby med shopping och mat :) Hittade inte så mycket men lite iaf! Efter några timmars shopping så åt vi pizza på bistro baren, riktigt goda pizzor måste jag säga. Sedan åkte vi till mib syster och fikade och jag passade på att ladda ner några filmer, the box, i love you beth cooper, what happens i vegas,
dear john, sommaren med göran och nån till! Tillåter inte vädret får man slappa med en bra film.

Här kommer några bilder på mina fynd!

Dagens outfit bild kommer in lite senare!



Låda till mina hår grejer köpt på jysk
Goooodis :D


Ögonbrynsfärg brun
Deo
Body lotion med pigment



Mysig kofta från HM

Kvälls-inlägg

Hej igen!
ville bara medela att bloggen håller på att rustas upp och bli snyggare, men tar steg för steg :) btw så sa mamma att vi kanske skulle ta en tur till visby och shoppa lite, haha som vanligt! men jag klagar inte :D Ska snart sova, ska försöka komma upp i tid imorron så jag inte sover bort halv dagen!

natti


.

Hej alla söta!

Som vanligt finns det nada att göra, så sitter i sängen och lyssnar på the voice webb radio. Men får ta och rycka upp mig och hitta på något snart, inte okej att sitta i mörkert och lyssna på musik hela tiden xD  så snart blire ändring på det. På lördag blir "grillfest" hos pappa, antar att mina kusiner och farmor och farfar kommer dit, plus min faster osv. Ska bli kul faktist, inte ofta man gör saker med hela närmaste släkten. Imorgon blir attt åka till Roma och hämta det sista av mina grejer vid min syster, bodde där i över en vecka för att hjälpa henne med träningen. så hade med mig en hel hög med grejer, för det va ju sthlm veckan så åkte in till visby ganska ofta.

Veckans planer:

Måndag/idag: Sova, klippa och slinga Amanda
Tidags: Åka till syster
Ondags: inget planerat ännu, har Fotbollsträning på kvällen
Torsdag: vara hos pappa
Fredag: kanske blir Fide
Lördag: Grill kväll
Söndag: Träning


2010-07-26

Hellooo!
Idag har det inte hänt mycket, har klippt och slingat Amandas hår och så gjorde jag snygga hollywood lockar efter, hon fick även sitta make up modell, för jag behöver träna nu under sommaren till alla smink prov vi ska ha i höst. Så tjänad lite stålar att lägga i kassan :D

Fick även mina bilder som jag beställde för nån vecka sen. beställde ca 30 bilder från www.fujidirekt.se dom är billiga, men frakten kostar mer än korten. jag blev jätte nöjd med resultatet, ska köpa något snyggt album att sätta dom i.




Nu ska jag ner och käka, så ching så länge!
Puss


Gratis bio

Gör som jag, bli medlem i www.gratisbio.se och vinn massor med presentkort i olika affärer.

Musik


Rascal Flatts - Bless the Broken Road

SUPER FIN LÅT


Hejsan!



Ellinor Jakobsson 17 och bor på Gotland. Ska börja tredje året på Guteskolans frisörlinje. Mina intressen är mode och skönhet, och att träna. Jag spelar fotboll i snart 9 år i Gotland Södra.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0