.

Wish me luck!

Lördag!

God morgon eller nåt!

hmm idag händer det nada :( ska snart hoppa i i duschen tror jag. har varit nervös hela natten, har typ nte kunnat sova xD haha det är hemskt..

Här kommer lite musik tips!





Natt inlägg!

Övningskörade med pappa idag, det gick riktigt bra "som vanligt" fast jag vill inte veta hur det ska bli att köra i stadstrafik xD hahah måste även gratta sara som fick körkort i onsdags GRATTIS SOM FAN! Är riktigt glad för hennes skull :D Hoppas det bli min tur snart!


Shopping



ingen bra bild, men det är ett tunnare tyg på armen och lite fluff!

blus/skjorta i ett transaparant tyg!

Fredag!

hej!
snart kommer pappa hem då ska jag övningsköra!

Puss

Shopping, födelsedag!

Hejsan! har varit på stan och shoppat idag, köpte 6 ringar, lösögonfransar och 2 svarta söta tröjor/blusar, visar imorgon. Ibland hatar jag att vara shopping beroende xD Det blev en mysig eftermiddag/kväll med släkten. Åkte till pappa efter vi har varit i stan, så har äntligen fått igång internetet här hos han, så fick ta med min bärbara ut. Imorgon ska jag städa och plocka lite här hos pappa, kanske tjäna lite pengar med får se..

Puss

BTW! NI FÅR INTE GLÖMMA ATT GRATTA MIG DEN 7 DECEMBER! 18 BAST!! WHOO

Onsdag!

Fan va nervös jag är!!¨
 men men. Idag har så åkte vi till Eksta kusten, fick övningsköra dit och hem! Mamma och syster fotade lite och jag gick mest bara omkring xD  Väntar på mat nu, sen åker jag med sandra till stn, ska fira min farfar morron! farmor ska bjuda på kropkakor *stavning? .

puss

Ånger!

Kan inte fatta att folk fortfarande läser min otroligt intresanta blogg! Men det är roligt :D

Ånger, gjort är gjort och kommer förbli ogjort. fan va jag ångrar mig.. VARFÖR =/



Tisdag!

hejsvejs!

vakan halv 12 idag xD jag gillar tydligen att sova! haha. Men iaf så tog jag en promenad i 40 min förut, det va riktigt fint väder, solen värmde mycket.

Imorron åker jag och mammm in till stan för att hämta alla mina kläder, kommer bo hemma nu innan jag åker i väg till södertälje. Ska även in på stan och shoppa lite kanske och kanske fika med syster.

Puss


vad lyssnar jag på just nu?



BRA VA? :O

Måndag!

Hej hej

Idag har jag inte gjort något typ. Var ute och sprang typ kl 13, annars har jag bara slappat framför tv.

Det är ju lov nu, så får ju passsa på att vila. Efter lovet går jag en vecka i skolan  sen åker jag till södertälje på praktik med alexis. kommer bli grymt skönt att komma här ifrån! Ska ha permanent prov nästa tisdag, och mamma ska va modell, ska även färga hennes hår till en snygg höstig färg. Snyggt kommer det att bli tror jag.

Puss

töja eller inte töja?


Grymt snyggt smycke! ska jag?


Behöver nya navelsmycken, dom här va söta!

Söndag, världens sämsta uppfinning!

Hej!
Det har inte hänt så mycket sen sist. Håller på att koppla min tv så jag kan se på viasat i mitt rum. Awesome! Ska ut och ta en promenad sen förhoppnngsvis. kanske klippa mamma med!

Mamma har letat bil till mig, eller hon köper och står för all försäkring osv, och jag betalar bensin när jag får körkort. Kommer bli grymt.

Puss

Klassen


ser förjävligt ut på fotot xD

Skägg

Såg nyss det näst sista programet av kungarna av tylösand, och fy fan va jag garva! Kommer fan sakna det =/ Nemo är fan klockren, skägg på han.



Puss Ellinor

Lördag!



Ge mig tips på vad jag kan skriva om!

Favorit


FAVORIT!

Ingen höjdar kväll!

ledsen, besviken.







.

Hej hopp! har varit ledig idag, sov till halv 12 sen pluggade jag teori och gjorde klart mitt arbete i karaktär. Morron dagen är oklar, det enda jag vet är att jag ska till skolan och göra prov i religion!

För övrigt är jag rätt nere....  Sover inte på nätterna, dagarna är långa. Grymt skönt med lov iaf!

Misslyckad...



Onsdag

Hejsan!

var på konstmuséum idag på bild och form, skit tråkigt xD hatar konst. Konstnären hade målat massa typ mjölkpaket, ciggpaket, ölburkar osv vita som stod på en fyrkantig hylla med uv-lampor riktade imot det, jätte löjligt xD

Kom iaf hem vid typ halv tre sen storstädade jag och syster. Nu lagar hon mat och jag tråkar. Ska på möte vid svenskaspel sen vid 7. Är ledig imorron, men ska klippa 3st killar på kvällen.

Puss

Bilder






Kommer flera..

Bilder från i söndags

Bilder från i söndags!





Måndag

Hej

Åker in till visby typ vid tre :)

Ska lägga in bilder från gårdagen ikväll.

Puss

Natti

Måste bara medela att jag är ledig imorron, ska bli grymt skönt med kort vecka! Ledig torsdag med :)



It sucks to be you


Söndag

Överlevde dagens övningskörning med! Gick riktigt bra :D Första gången jag vågade ut i trafiken så är riktigt nöjd! Har även vart runt i När och fotat med syster, såklart va jag modell och hon fotograf. Har inte fått se resultatet ännu, men hoppas att hon lägger upp dom snart!

Puss


Grym låt!



Grymt bra låt!

<3



saknar

Fredag kväll

Jaaa, jag överlevde :D haha körde mammas stora familjebil! men det gick grymt bra. Mamma är impad och tycker att jag ska börja på körskolan, har bara kört 5 gångar! Får se hur jag gör.
Klippte även min mormor och gammelmormor idag tjänade 600:- på det ;)

Ikväll blir att vara hemma igen! Finns inte så mycket annat att göra så.. 

btw så tänker mamma skicka in mig till Gotlands lucia :O Hjälp!



KOMENTERA!

Lördag

Hej!
Missade bussen imorse, så kom inte iväg till skolan =/ Så ska ist ut och övningsköra med mamma. Ska köra en annan bil så kommer väl typ köra ner i diket xD är van med pappas och min syster bil. Men men  hoppas jag överlever.

Puss

Freeedag

TjaTja

Gissa vad jag ska göra imorron? ska vara i skolan :( det ska va öppet hus på guteskolan mellan 10-13! jobbigt värre. Men iaf igår var jag egentligen ledig, men skulle beställa studentmössa, den kommer bli grymt snygg, rosa, silver och bling bling. Beställde även en student 2011 tjocktröja med mitt namn på armen.

Puss


Komentera.....

GLADER

Fy fan vad glad jag är! Har nämligen fixat praktik i södertälje, vill verkligen inte vara på gotland, så ska vara där upppe i tre veckor med Alexis. Ska bli grymt kul. Helgen innan åker jag till växjö med laget och ska spela cup. kommer blir mycket farande, men men!
Har varit orilig över praktiken as länge så det va grymt skönt att få det ordnat..

Imorron är jag egentligen ledig, men ska till skolan och prova studentmössor (inte länge kvar nu). Mellan 17-19 ska jah va nere i rackethallen på studie och yrkesmässan. Det är även första treanfesten imorron, men såklart ska det va 18års gräns, man ba tack:( inte mitt fel att jag belv född i december...



.

Godmorgon :)


Musik tips!


Jag dör! hans röst är så jäkla fin. Och låten är fantastisk, undrar hur många gånger jag har gråtigt till denna.

Ännu en grymt fin låt!




Va tycker ni?

Schampo

Världens bästa sliver schampo enligt mig :D Dyrt, men grymt bra! Man behöver inte mycket va den, jag brukar blanda med ett annat schampo, då räcker den längre!

Sliver schampo är till för att ta bort gula reflexer i blekta eller gråa hår!

Baldejt?

Har fått min balklänning nu :D och gud så fin den va! och den passade som en smäck med! Tänker inte visa bild, för vill inte att någon ska härma mig. ;)

NU FATTAS BARA EN BALDEJT! NÅGON VILLIG?

Hade match igår men förlorade med 3-0 :( men kom ändå 2a i serien. efter matchen gick jag hem till ronja och hade myskväll. Såg en film sen åkte jag hem. Tog bussen hem till landet idag.



Hej

Jag och matilda var och simmade i ca 85 min idag, var helt seg efter xD men det va riktigt najs. Imoron är det match sen blir det myskväll:)




Nu jävlar!

Idag börjar ett nytt liv!
Har varit och simmat en timme idag, sen klippte jag Annici och Min kusin Emil :) sedan tog jag en promenad, musiken på högsta volym.

imorron äre fotbollsträning i klinte och kunder i skolan!

Söndag

Godmorgon :)
Gick upp typ kl 10 idag, kunde inte sova längre. Ska spela match i när idag innan matchen ska jag övningsköra. Ska äta mat hos pappa ikväll med syster, sen åker vi in till stan.

Puss

Skoooooor

Hello!

I torsdags var jag och matilda och simmade, ska försöka komma igång med det, får det ju gratis av skolan! Får även gymkort men vill inte gymma på det gymmet.  Efter vi simmade så gick jag på stan med syster köpte ett par nya skor som jag ÄLSKAR.



åkte hem till mamma efter skolan igår, har inte gjort det på evigheter! Måste komma igång med övningskörningen. Sista jag körde var nog mamma ganska impad. det var första gången jag körde med henne och det gick skit bra.

Btw har jag köpt balklänning nu :D eller mamma har! hoppas den är lika snygg i verkligheten som på bild.

Det var ett tag sen!

Enbart för att min syster vill att jag ska blogga så hon kan hålla koll på mig ;)

så ska fösöka ta tag i det igen :D

NoLife



RSS 2.0