hej

ohh det va länge sedan jag skrev xD sorry.

det har hänt ganska mycket på sistone! Först måste jag säga GRATTIS TILL MATILDA SOM FICK KÖRKORT I TORSDAGS (tror jag) haha.

Fick mina boots i fredags :) Såååå snygga var dom. bra köp.

Skola imorron puss hej

Söndag

Hej hej

Väntar på att syster ska komma hit till stånga sen ska vi käka sen åker vi in till stan.

Stackars mig!

Har fruktansvärt ont i kroppen nu asså! Två matcher i benen, eftersom via har haft ont om folk har ju alla fått spela hela tiden utan att byta. Så nu är jag död. Hu vilket höst väder det är nu asså :O blåser som tusan här på vår lilla ö.

Skulle egentligen åka int till stan nu på eftermiddagen men ångrade mig. Ingen vill hitta på nåt, ingen hör av sig och alla drar på krogen. Hur är är det på en skala? 0... Så får vara hemma ikväll med.

btw fick jag kläderna som jag skickade efter i torsdags, ska visa bilder men har kameran i visby.


Vill ha lite sommar :( fast hösten är mysig bara man har någon att dela den med.

Fredag

Förlåt för dålig uppdatering, men det är mycket just nu! Träningar och matcher nästan varje kväll. men snart så är stressen slut får jag hoppas. Det är även mycket i skolan just nu. Satsar allt på skolan så får strunta i mycket. Kommer lägga mycket tid på projektarbetet, det måste jag göra både på skoltid och fritid.

Spelade iaf match ikväll (när alla andra har kul på krogen) hade inga avbytare och vi var en man kort på plan men vann med 6-0. Har match imorron igen mot Dalhem, hoppas det går bra, är även ont om folk imorron med.

Puss


Tisdag

Hej hej

Fy fan vilkte väder det var idag, det va fint i morse när jag cykla till skolan, men när jag skulle cykla hem så öste regnet ner plus att det blåste som fan xD Så såg ut som en blöt katt när jag kom hem. Var så trött så la mig och såg film. Mamma jag och syster har pratat om att åka utomlands i vår :D ska blir riktigt skönt längtar som fan.

Har haft kunder idag i skolan, hade inga kunder själv, men fick hjälpa alexis på morgonen och matilda på eftermiddagen. annars gjorde jag en sööt uppsättning och herrvågor. 

Nu har jag bestämt vad jag ska göra efter skolan :D har velat fram och tillbaka men har kommit fram till en ide nu. Efter som jag antagligen inte kommer bli frisör så måste jag ju ha ett anat jobb! Nu undrar ni säker varför jag inte vill bli frisör? jag har MVG i karaktär och jag gillar att hålla på med hår men, jag känner inte att jag vill stå och göra samma sak varje dag, vill inte gå till mitt jobb och behöva va nervös för att det är läskigt att ta imot kunder. hela 1an och halva 2an så visste jag vad jag ville, men sen slog det slint i huvudet och jag började fundera på annat. Jag berättade det för min lärare och hon blev lite chockad, det förstår jag att hon blev, för jag ger verkligen allt på lektionerna för att få bra betyg och jag gillar ju det jag gör. Men så ligger det till iaf. Såklart kan jag säkert ännu ångra mig, men så här tänker jag iaf nu, sen får jag se vad som händer. Ska iaf flytta upp till sthlm och skaffa mig ett jobb sedan gå en Make Up utbildning för att bli Make Up artist.


Det går inte att ladda upp bilder för tillfälligt xD

Måndag

äta sen match i slite.

Puss

Söndag

Hej hej

Blev väckt kl 10 i morse, så kom upp ganska tidigt. skulle egentligen åka till pappa idag men tar det på onsdag ist :) Ikväll blir det en promenad med mamma, ska spela match i slite imorron. Pusss


Ni har blivit dåliga på att komentera :O

Komenter lite mera ;)

Slutet på det bästa som finns

hej hej

Är förtillfället proppmätt xD mamma lagde en riktigt god mat! Ikväll blir det hemma kväll som vanligt alla anra drar till hamnplan och fester, det är fett snynd om mig som inte är 18 ännu. hoppas ni tycker synd om mig.



Dålig uppdatering

Sorry för dålig uppdaterning ska skärpa mig!

har varit hos matilda, gick hit efter skolan igår, har pluggat sett idol och film sen tog vi en promenad på kvällen. Åker hem vid 15.40, så är hemma vid typ 5 :)

Hörs då puss

Film



ser torkel i knipa, ska laga mat sen.

Ikväll är det insparken, men ska inte gå, väntar till trean festerna kör igång :D

Utväxt resultat


Före



Efter, Det är inte riktigt så vitt som bilden visar, bilxten gjorde så det blev vitt xD

Torsdag

Godmorgon xD

tog en ordentlig sovmorgon idag, vakna kl 12, fett najs. ska visa bild på mitt hår senare, det blev lite ljusare.

Puss


hahah

spelade match idag igen 2-2 blev det. Skulle samlas halv 6 typ, min tränare skulle hämta mig vid linds kl 5, när kl blve 10 över börjar jag undra vart dom var, kvart över jag börjar bli orolig, 25 över jag ringer tränaren men inget svar halv min kompis ringer och säger att tränaren har glömt hämta mig xD så min andra tränare fick åka tillbaka in till visby och hämta mig. så kom 10-15 min in i första halvlek. Fick fan panik ett tag där när dom aldrig kom. så stod i 45 min innan någon kom. haha men men.

btw är ledig imorgon fettttt skönt.


Puss

Tisdag

Ching ching

Fick äntligen färga utväxten idag, kan visa bild imorron, klippte mig också, fast bara pytte lite. Efter skolan cyklade jag och matilda hem till  mig för att sätta i ett löshår, blev ganska nöjd för att vara första gången. Tack Matilda för hjälpen!  Imorgon äre skola igen, försäljning och servic sedan bild och form, sen match xD tuff dag!




Godnatt



natti natti :D

Utväxt

Hej hej!

Kom nyss hem från match, vi vann med 14-0 :D haha ganska roligt.

Imorgon åker den enorma utväxten äntligen säger jag bara, den är ca 100 meter haha nej men iaf 5 cm :O huu!
har iaf egen hårvård imorron i skolan, ska färga utväxten och klippa mig. ska klippa alexis. tror inte hon vill göra något mer. men det ska iaf bli kul. Efter skolan ska jag och matilda sätta i ett löshår med kreatinvax på min fasters kompis. har aldrig gjort det förut så hoppas det går bra. Onsdag blir det match igen i stenkyrka.

Ska snart hoppa in i duschen, hörs imorgon tror jag.
Puss



Bye bye utväxt :D

Uppdatering från landet

hej hej

Det blev myskväll ikväll med! faktist väldigt skönt att bara at det lungt några helger i rad, måste ju orka med det jobbiga schemat i skolan.  Har inte orkat bloggat så speciellt mycket idag, ska försöka bättra mig :D Ni får fråga eller bara ge tips på vad jag ska tipsa om :D

Puss




Landet för hela slanten

tjing! Snart kommer syster och då drar vi till maxi och shoppar maaaaat :D sen blire landet för hela slanten.

btw JAG ÄLSKAR DIG MAMMA <3

Dusch time

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan fixa i ordning mig!

Puss

Godmorgon lördag

God morgon! kl 9 i morse så knackade min faster på dörren och frågade om vi ville äta frukost med dom. det blev nybakta frallor och smoothie. Gött.  Dom skulle åka ut till När. Min syster börjar jobba kl 12 så ska sitta här hemma vid mig till ca helv 5 sen åker vi hem till mamma, vi skulle egentligen bjuda henne på mat hemma hos mig ikväll, men hon blev sjuk så vi åker hem till henne ist.

Hörs sen puss


(trött tjej)

Fondation

Detta var världens bästa fondation, men av någon anledning så finns den inte att köpa mera. Märkte det för ca ett halv år sedan.



Så fick börja köpa denna ist, och den tycker jag är rikgtigt bra. Tips: använd alltid en "svamp" när du applicerar fondation, blir jämnare då! tryck in fondation i huden dra inte då blir det fula ränder.


Just nu sitter jag här för mig själv, sandra är ute och går med min faster. När jag tittat ut så ser jag min fasters man och några till bada i deras balja, ser fett mys ut. Vill också bada balja.

Pöss

Musik tips






Fredag

Hellooeee!

Kom nyss hemfrån skolan! har haft 3 timmars religion på morgonen och 3 timmars samhällskunskap på eftermiddagen, fatta vilken jobbigt fredag. På lunchen var vi och såg på olympiaden på cpg, fast det var typ slut när vi kom dit.

Skulle cykla till skolan imorse, men kom bara till maxi där fick jag ringa syster och be henne hämta mig! hahah det spö regnade verkligen och det blåste som tusan. men jag kom iaf i tid. Blir hemma kväll med syster ikväll med, skulle egentligen äta mat på Joda med klassen men har inga pengar så får stanna hemma.



Pöss

Gårdagens oufit


Hur man klipper ett löshår!

Så hår klipper man ett löshår! obs, jag klipper inte på rikigt, håret är redan klippt.


Bilden visar clipsen man har på sidan av huvdudet över öronen.
1: klipp ihop det med ditt eget hår, alltså som bilden visar. det är kortare fram.


1:klippa små små klipp hela vägen ner, film klippet visar hur.
2: klipp inte för mycket då blir det för tunnt.
3: när du klipper på det här viset, så slipper du dom stumma topparna, och set smälter ihop med ditt eget hår mer.


som sagt, klipp små små klipp neråt, så det inte blir lika kompakt i topparna. Vill du klippa håret på längden, börja med att klippa det rakt av på längden då, sen klipper du som i filmklippet.

Världens bästa volym produkt.

Godmorgon bloggen!

Som sagt är jag ledigt idag, ska nog åka in till visby ikväll och hålla min syster sällskap. Ska även planera middag med henne, ska bjuda mamma på mat imorgon eller lördag. Jag ska försöka komma ihåg att jag ska visa hur man klippeer ett lös hår, men måste ha en bättre kamera, så anringen gör jag det ikväll, eller frågar jag mamma sen senare om jag får låna hennes kamera.



Dust it är världens bästa! Pudra på lite på huvudet sedan tuppera, det håller hela dagen lång plus lite till. Den funkar verkligen. Nackdelan är att hårbåtten blir konstigt att ta på, typ sträv.

Klippa löshår

Fick en fråga om jag kan visa hur man klipper ett lös hår :) självklart ska jag visa det någon dag! så håll utkik här i bloggen!



Hej

Blev lite ändring ikväll, skulle ju på träning men fick reda på att den började kl 18 när klockan var 10 över så kände att det inte var någon ide att åka ut för att träna en timme, mamma skulle ju i princip hem och vända då.


Mums klockor

Detta klickade jag hem!



Höst jacka



Skjorta



Och dessa otroligt coola skor!

Plus en bustier.

Onsdag

Hello! Slöt vid 11 idaag, fett najs. Var tvungen att åka hem på landet för har träning i När ikväll. och imorron är jag ledig.  Awesome.


Puss

RSS 2.0